“Vopseste, düfa te rasplateste!”

“Vopseste, düfa te rasplateste!”

Dufa

Vopseste, düfa te rasplateste!” propune partenerilor o actiune promotionala care intentioneaza sa stimuleze vanzarile si sa bonifice comenzile primite in perioada 01.11.2017 – 31.12.2017

Art.1. Organizatorul
Organizatorul promoţiei este societatea comerciala Sipex Company, cu sediul in Aricestii Rahtivani Sos. Ploiesti-Targoviste DN 72 Km 8 Parc Industrial , C.U.I. RO 9813422, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1802/2007.

Art.2. Durata si aria de desfasurare a programului
2.1. Promotia “Vopseste, düfa te rasplateste!” se desfasoara in perioada 01.11.2017 – 31.12.2017
in zonele geografice acoperite de SIPEX Company, prin contractul de distributie.
2.2. Promotia se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit in cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participanţii la Campanie. Organizatorul işi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, dar nu inainte de a anunta participantii asupra modificarilor survenite.

Art.3. Produse participante
3.1. La aceasta campanie participa game de produse “düfa” comercializate de SIPEX Company in zona de acoperire, asa cum sunt ele specificate:

Amorse

1

düfa Tiefgrund

Amorsa de profunzime interior -exterior

galeata

5 L

2

düfa Tiefgrund

Amorsa de profunzime interior -exterior

galeata

10 L

3

düfa Weissgrund

Grund de culoare alba pentru aplicatii in doua straturi

galeata

10L

4

düfa Weissgrund

Grund de culoare alba pentru aplicatii in doua straturi

galeata

15 L

Vopsele lavabile

5

düfa Trendweiss

Vopsea lavabila pt. pereti interiori cu mare putere de acoperire

galeata

7,5 L

6

düfa Trendweiss

Vopsea lavabila pt. pereti interiori cu mare putere de acoperire

galeata

15 L

7

düfa Superweiss

Vopsea lavabila Super Alba pentru interior – Premium

galeata

7,5 L

8

düfa Superweiss*

Vopsea lavabila Super Alba pentru interior – Premium

galeata

16.5l

9

düfa Fassadenfarbe

Vopsea pe baza de dispersie pentru exterior – Premium

galeata

5 L

10

düfa Fassadenfarbe

Vopsea pe baza de dispersie pentru exterior – Premium

galeata

15 L

* düfa Superweiss-primele 1500 galeti contin BONUS 1,5 l !

Art.4. Conditii de participare

4.1. Promotia este deschisa tuturor societatilor comerciale aflate in raporturi de vanzare-cumparare cu organizatorul, legal constituite si in functiune, angrenate in comercializarea sau punerea in opera a produselor distribuite de SIPEX Company.

4.2. Nu pot participa la promotia “Vopseste, düfa te rasplateste!” societatile comerciale care inregistreaza restante la plata produselor comercializate de SIPEX Company, in momentul declansarii promotiei ;

4.3. O conditie obligatorie de participare la promotia “Vopseste, düfa te rasplateste!” pe toata durata ei este ca, societatea comerciala participanta sa respecte termenul scadent pentru plata marfurilor livrate de SIPEX Company.

4.4. Participarea la aceasta promotie are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament.

Art.5. Mecanismul campaniei promotionale

5.1. Clientii (societatile comerciale) care achizitioneaza produse marca “düfa”(descrise in tabelul de mai sus), in perioada 01.11.2017 – 31.12.2017 sunt recompensati cu gratuitati in produse oferite de Sipex in variantele:

  • 10 + 1 GRATIS” pentru urmatoarele produse: düfa-Tiefgrund 5L, düfa-Tiefgrund 10L, düfaWeissgrund 10L, düfaFassadenfarbe 5L;

  • 11 + 1 GRATIS” pentru urmatoarele produse: düfaWeissgrund 15L, düfaTrendweiss 7,5L, düfaTrendweiss 15L, düfaSuperweiss 7,5L, düfaSuperweiss 16,5L, düfaFassadenfarbe 15L;

  • 1 palet + 1 tricou Dufa Polo HUN ” in plus, la fiecare 1 palet achizitionat din produsele mai sus mentionate se ofera 1 tricou

Art.6. Conditii de validare

6.1.Pentru ca un participant sa fie considerat valid trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

(i) sa indeplineasca toate conditiile privind dreptul de participare, astfel cum sunt specificate la art.4;

(ii) facturile de achizitie marfa sa fie emise in perioada promotiei, 01.11.2017 – 31.12.2017;

(iii) achizitiile de produse, efectuate in perioada promotiei sunt finale, organizatorul neacceptand retururi la sfarsitul acesteia;

Art.7. Responsabilitate

7.1. Prin participare la promotie, toti participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de organizator prin prezentul Regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor.

Art.8. Incetarea Campaniei promotionale

8.1. Campania promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea campaniei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect. Organizatorul va anunta participantii inainte de incetarea campaniei prin intermediul Reprezentantilor sai.

Art.9. Diverse

9.1. Eventualele contestatii referitoare la prezenta Campanie se transmit in termen de cel mult 7 zile lucrătoare de la incheierea Campaniei, la sipexsediu@sipex.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei promotionale si va face public acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE
ro_RO