Noutăți

Rocko Tiles este un panou de perete din SPC(Stone plastic compozit) solid, 100% impermeabil, astfel încât poate fi folosit în încăperi cu umiditate ridicată, precum băi sau bucătării. Nu necesită chituire, prin urmare aceste panouri de Rocko Tiles sunt o alternativă excelentă la plăcile ceramice clasice. Panourile au o rezistență ridicată la impact și sunt rezistente la pătarea de la agenți precum cafeaua sau ceaiul. Pentru îngrijirea panourilor se recomandă produse de curățare blânde.

 Dimensiuni placa: 2800 x 1230 x 4mm

 Avantaje:Placile de Rocko Tiles pot monta pe diverse suprafete de suport: beton, placaj, OSB, faianta veche.Montajul este extrem de facil si intuitiv si se face folosind un adeziv special monocomponent, elastic, livrat in tub de 290ml.Montajul se poate face cu rost, caz in care se recomanda si folosirea unui silicon mat pentru umplerea rosturilor.

 Utilizari:

Placare zona dus – se poate folosi inclusiv ca pardoseala in baie(se lipeste)

Poate fi folosit ca si contrablat in bucatarie

Poate fi folosit ca panou decorativ in hol, living sau dormitor

Poate fi folosit pentru divese placari de mobilier, inclusiv usi

https://ro.rocko-vinyl.com

Pentru mai multe informatii suna la Departementul Tehnic Ofertare: 0726 738 059


SIPEX își lărgește distribuția cu produse Policolor

SIPEX, unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale de construcții din România, anunță încheierea unui nou parteneriat cu producătorul de lacuri și vopsele, Policolor - Orgachim, pentru distribuția de produse în România. Astfel, SIPEX își lărgește distribuția cu produsele Policolor - Orgachim: SPOR, CasaBella, VINAROM, DEKO Professional, KLAR Professional - pentru piața auto.

Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE
ro_RO