Investitori

Actiuni SIPEX COMPANY S.A.

SIPEX a realizat un plasament privat pe piata AeRO prin atragerea sumei de 10.621.219,84 lei de la investitori. In cadrul plasamentului privat, inceput in data de 10.02.2022, au fost vandute un totala de 16.595.656 actiuni, la un pret de 0,64 lei/actiune.La acest plasament au participat 54 de investitori, oferta incheindu-se pe data de 24.02.2022.

Totodata s-au aprobat realizarea demersurilor și a documentației necesare pentru admiterea acțiunilor Sipex Company S.A.la tranzacționare pe sistemul multilateral de tranzacționare (S.M.T.) administrat de Bursa de Valori București S.A. (“BVB”).

Compania S.S.I.F. BRK Financial Group S.A. a fot selectata în calitate de consultant autorizat pentru acordarea asistenței în procedurile necesare în relația cu Depozitarul Central, Bursa de Valori București, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Registrul Comerțului, astfel încât acțiunile societății să fie admise la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Acțiunile SIPEX au început să fie tranzacționate în piața AeRO a Bursei de Valori București începând cu 3 iunie 2022 sub simbolul SPX 

Pentru informații detaliate cu privire la evoluția acțiunilor SIPEX vă invităm să urmăriți profilul nostru de pe site-ul Bursei de Valori București, disponibil AICI.

În perioada 10.02.2022 – 24 .02.2022  SIPEX a realizat un plasament privat în urma căruia a atras  suma de 10.621.219,84 lei de la investitori. În cadrul plasamentului privat au fost vândute un total de 16.595.656 acțiuni, la un preț de 0,64 lei/acțiune. La acest plasament au participat 53 de investitori,dintre care 37 de persoane fizice și 16 persoane juridice.

Compania S.S.I.F. BRK Financial Group S.A. a acționat în calitate de consultant autorizat pentru acordarea asistenței în procedurile necesare în relația cu Depozitarul Central, Bursa de Valori București, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Registrul Comerțului, astfel încât acțiunile societății să fie admise la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Calendar

 

Guvernanță Corporativă

Aici investitorii pot găsi informații despre Adunările Generale ale Acționarilor  care au fost organizate până acum sau care vor fi organizate în viitor

 

Consiliul de Administratie al societatii Sipex Company S.A. este format din trei membrii:

  • Gheorghe Constantin Irinel – Presedinte
  • Gheorghe Constantin – Membru
  • Azoitei Lucian – Membru

Auditorul al societatii Sipex Company S.A. este

MGMT AUDIT & BPO SRL

Pentru orice întrebări legate de activitatea Sipex Company, planurile noastre de piața de capital, precum și relația cu investitorii, vă rugăm să contactați echipa de relații cu investitorii la:

Telefon : +40 244 434 039 

E-mail: investitori@sipex.ro 

Website: https://www.sipex.ro/investitori

Pentru informații actualizate despre prețul acțiunilor Sipex, vă invităm să vizitați profilul nostru pe site-ul Bursei de Valori București.

Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru pentru a primi update-uri
periodice despre SIPEX și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.


Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE
ro_RO