Investitori

Actiuni SIPEX COMPANY S.A.

Fondată în 1997, SIPEX, înregistreaza o dinamica pozitivă a activității în toti cei 25 de ani de activitate neîntreruptă. Ne-am consolidat in permanenta notorietatea și poziționarea in topul companiilor de profil, ocupand locul al II-lea în piața de distribuție de materiale și finisaje pentru construcții (excluzând rețelele DIY).

Compania are ca obiect de activitate distribuția de materiale și finisaje pentru construcții, oferind o gamă largă de astfel de produse, dar și servicii de consultanță tehnică și  conexe, atât pentru piața de corporate, cat și pentru piața de retail, totodată construind și o strategie de adresare dedicată segmentului de piața DIY.

Din primii ani de activitate, SIPEX, a cunoscut o dezvoltare semnificativă si acest aspect a susținut compania in efortul de a deschide centre logistice regionale, având ca obiectiv reprezentarea regională și națională strategică, precum și livrarea rapidă a produselor și serviciilor SIPEX, pe întreg teritoriul României.

În prezent, compania beneficiază de reprezentare și distribuție la nivel național, prin rețeaua de 12 centre logistice din diferite regiuni ale țării, ce funcționează ca puncte de lucru și  de desfacere. Sediul central al companiei, amplasat în județul Prahova , în comuna Ariceștii Rahtivani,  are deschidere la drumul național DN7, o suprafață totală de 21.000 metri pătrați, în care găzduiește un showroom, birouri, spații de depozitare și platforme precum și echipamente și mașini.

Cele 12 centre logistice sunt situate in: Ariceștii Rahtivani (Prahova), București, Pantelimon (Ilfov), Focșani (Vrancea), Bosanci (Suceava), Craiova (Dolj), Budești (Vâlcea), Cluj, Dumbrava Roșie (Piatra Neamț), Iași (Iași), Timișoara (Timișoara) și   Brașov (Brașov).

Experienta pe piata romaneasca in distribuția de materiale și finisaje pentru construcții, determina SIPEX la sfarsitul anului 2021, sa ia decizia de listare la Bursa de Valori Bucuresti. Decizia de listare a actiunilor SIPEX pe piata AeRO si sprijinul investitorilor prin piata de capital este drumul ales de SIPEX, in cresterea afacerii pentru urmatorii ani.

SIPEX a realizat un plasament privat pe piata AeRO prin atragerea sumei de 10.621.219,84 lei de la investitori. In cadrul plasamentului privat, inceput in data de 10.02.2022, au fost vandute un totala de 16.595.656 actiuni, la un pret de 0,64 lei/actiune.La acest plasament au participat 54 de investitori, oferta incheindu-se pe data de 24.02.2022.

Totodata s-au aprobat realizarea demersurilor și a documentației necesare pentru admiterea acțiunilor Sipex Company S.A.la tranzacționare pe sistemul multilateral de tranzacționare (S.M.T.) administrat de Bursa de Valori București S.A. (“BVB”).

Compania S.S.I.F. BRK Financial Group S.A. a fot selectata în calitate de consultant autorizat pentru acordarea asistenței în procedurile necesare în relația cu Depozitarul Central, Bursa de Valori București, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Registrul Comerțului, astfel încât acțiunile societății să fie admise la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Actiunile SIPEX vor intra la tranzactionare pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, la jumatatea lunii mai 2022 sub simbolul SPX.

Calendar

 

.

Guvernanță Corporativă

Aici investitorii pot găsi informații despre Adunările Generale ale Acționarilor  care au fost organizate până acum sau care vor fi organizate în viitor

 

Consiliul de Administratie al societatii Sipex Company S.A. este format din trei membrii:

  • Gheorghe Constantin Irinel – Presedinte
  • Gheorghe Constantin – Membru
  • Azoitei Lucian – Membru

Auditorul al societatii Sipex Company S.A. este TEAM A & P AUDIT S.RL.

In curand

Politica și practica privind dividendele – in curand

Rapoarte curente

Aici investitorii pot găsi toate rapoartele curente emise cu privire la evenimentele importante ale companiei Sipex Company S.A.

Raport trimestrul I 2022

Raporte remunerare 2022

Buget venituri si cheltuieli 2022

Pentru orice întrebări legate de activitatea Sipex Company, planurile noastre de piața de capital, precum și relația cu investitorii, vă rugăm să contactați echipa de relații cu investitorii la:

Telefon : +40 244 434 039 

E-mail: sipexsediu@sipex.ro 

Website: https://www.sipex.ro/investitori

Pentru informații actualizate despre prețul acțiunilor Sipex, vă invităm să vizitați profilul nostru pe site-ul Bursei de Valori București.

Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE
ro_RO