Evenimente

SIPEX a participat la @Forbes Forward unde a discutat despre modul în care a reușit obținerea celor mai bune rezultatele financiare din istoria companiei în contextul inflaționist, despre evoluția vânzărilor în cele 3 canale Retail tradițional, Online și B2B, precum și despre certificarea firmelor din domeniul contrucțiilor.

@ Irinel Gheorghe – Fondator și CEO SIPEX Company

  • Deși anul 2022 a fost un an dificil, a fost cel mai bun an din istoria companiei noastre.Totul s-a bazat pe cunoașterea pieței și pe munca în echipă. 
  • Prin canalul Retail tradițional aprovizionăm aproape toate magazinele mici care mai există în România. În acest moment sunt 2.800 de astfel de clienți în România, iar noi avem contracte cu aproape 2.200 dintre aceștia.
  • Un alt canal important care a crescut contribuind la rezultatele foarte bune din 2022 a fost cel Online în care noi am investit în ultimii ani sume importante pentru a crea un website ușor de accesat. L-am promovat, am mixat logistica din spatele acestuia, este foarte important deoarece produsele pe care noi le comercializăm sunt produse cu greutăți diferite, atipice ca și dimensiuni, și astfel a fost nevoie să facem un mix între logisitica partenerilor și logisitica noastră.


Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE
ro_RO