Aplicare pe timpul iernii a Tencuielilor si mortarelor cu Ceresit CT 240 si Ceresit CT 280

Aplicare pe timpul iernii a Tencuielilor si mortarelor cu Ceresit CT 240 si Ceresit CT 280

Un plus in desfasurarea corecta a aplicarii de tencuieli decorative in aceasta perioada rece, este adus de produsul Ceresit CT 240 care este un aditiv pentru accelerarea prizei acestora .
Acest produs poate fi adaugat si amestecat in proportie de 100ml la 25kg de produs de finisaj (vopsea, sau tencuiala decorativa) si este de ajutor in aplicarea intr-un regim de temperatura de la 0 pana la 15oC si umiditate de pana la 90%.

Aditivul este compatibil cu urmatoarele produse:
Ceresit CT 16 – Vopsea grund
Ceresit CT 60,63,64 – tencuieli decorative acrilice
Ceresit CT 174,175 – tencuieli decorative siliconice-silicatice
Ceresit CT 74,75 – tencuieli decorative siliconice
Ceresit CT 42,44,48,49 – vopsele acrilice si siliconice de exterior

A nu se amesteca cu alte produse similare!

Ceresit CT 240 – aditiv pentru accelerarea intaririi si uscarii tencuielilor decorative , este ambalat in bidoane de plastic de 100ml.

Cel de-al doilea produs propus pentru a putea fi utilizat in perioada rece este Ceresit CT 280 – aditiv pentru accelerarea intaririi mortarelor.
Acesta poate fi folosit cu succes in amestec cu adezivii si masele de spaclu Ceresit.
Produsul este ambalat la bidoane de 250g , raportul de amestec fiind de 250 g aditiv la 25 kg mortar adeziv.

Fisa tehnica Ceresit CT 240

Fisa tehnica Ceresit CT 280

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE
ro_RO