Tehnologii de colorare

Colorare

Prezentare Tehnologii de colorare

Pentru produsele pe baza de apa exista doua procedee principale prin care acestea se pot colora:

1. Colorarea de catre client a vopselelor lavabile si a tencuielilor cu pasta de colorare Mesterica Mix Color, conform paletarului cu acelasi nume in proportiile indicate chiar in paletar.
Atunci cand se decid a folosi aceasta varianta, clientii trebuie avertizati asupra modului in care fac incorporarea si omogenizarea pastei de colorare in produsul ce urmeaza a fi colorat.
De asemenea, trebuie sa li se precizeze ca atunci cand au doua cantitati diferite din acelasi produs si trebuie sa obtina acelasi cod de culoare, sa respecte proportiile pentru fiecare cantitate.

2. Colorarea pe masina de colorare, pe care ne place sa o numim colorare profesionista,
se realizeaza pe trei tipuri de echipamente de colorare , puse la dispozitie de doi importanti parteneri ai nostri respectiv : Henkel si Dufa, cea dea treia functionand pentru colorarea produselor proprii aflate sub brand-ul Mesterica.
Toate acestea reprezinta trei sisteme diferite ce contin dispersii , tencuieli decorative si pastele profesionale de colorare aferente fiecarui echipament.In acest fel Sipex Company reuseste sa realizeze o foarte larga gama de culori din colectii internationale cunoscute cum ar fi: MD Color, , RAL, Caparol 3 D, NCS, BauMit Life,etc.
Principalul avantaj al colorarii pe masina de colorare este ca se poate efectua aceeasi culoare pentru orice tip si cantitate de vopsea lavabila, sau tencuiala decorativa. Orice ton de culoare are o reteta unica pe un anume tip de material si poate fi memorata de catre programul de colorare, putand astfel fi folosita oricand pentru acelasi client sau pentru oricare altul care-si doreste aceasta culoare.

*Cel mai mare avantaj al colorarii profesioniste (cu ajutorul masinii de colorare) este ca numarul de culori si tonuri de culoare obtinute este nelimitat in functie de experienta si imaginatia specialistilor nostri in colorare.

colorare-computerizatagiromixer

Coloreaza-ti camera online

Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE
ro_RO