sisteme de pardoseli

Pardoseli

  1. Sistem pentru construirea sapelor de egalizare cu ajutorul mortarelor predozate pe baza de ciment , preparate cu apa in grosimi de minim 4 cm :

Sapa pe baza de ciment

Varianta I :

Mesterica “SUPORT” sapa grosiera pe baza de ciment , ca strat de baza pentru sapa autonivelanta Mesterica “Nivelez Bine”.

Ambalare: 25kg

Consum : 20kg/m2/cm grosime

Ceresit CN 85 turbo

Varianta II:

Amestec de nisip si apa cu liant pentru sape – Ceresit CN 85 Turbo , cu intarire rapida, pentru grosimi de strat de pana la 8cm

Pentru a fi si rezistente la compresiune si pentru a elimina aparatia de fisuri,va recomandam folosirea plaselor sudate , in diferite dimensiuni.Plasa sudata

 

  1. Sisteme de sape autonivelante usor aplicabile , recomandate inainte de aplicatii pe de parchet laminat , acoperiri de mocheta ori din PVC si parchet masiv.

 Atentie: In functie de finisajul pardoselii se va alege si sapa autonivelanta!

SISTEM PARDOSEALA Ceresit SAPA AUTONIVELANTA PARCHET LAMINAT

Denumire produs Ambalaj UM Consum UM/mp NECESAR (Pentru 100 mp)
Amorsa universala Ceresit R766 can 10 lt 0.1 1 canistre
Sapa autonivelanta 1-10mm Ceresit DA sac 25 kg 6 24 saci
Folie PEE ptr. Parchet laminat rola 50 ml 1 2 role
Parchet Laminat KAINDL – 8mm pach 2.4 mp 1 42 pachete
Folie -sipex.roParchet sipex.ro

SISTEM PARDOSEALA Ceresit SAPA AUTONIVELANTA -MOCHETA / ACOPERIRE PVC

Denumire produs Ambalaj UM Consum UM/mp NECESAR (Pentru 100 mp)
Amorsa universala Ceresit R766 can 10 lt 0.1 1 canistre
Sapa autonivelanta 1-10mm Ceresit DD+ sac 25 kg 6 24 saci
Adeziv pentru mocheta/PVC Ceresit UK 400 galeata 14 kg 0.5 14 galeti
Pardoseala

 

 

 

 

Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE
ro_RO