Depozit de inchiriat 0244.513258

Depozit

Inchiriem depozit cu o suprafata de 2900 de mp betonata, noua moderna, dotata cu sisteme de incalzire, usi si platforme de incarcare actionate electric sisteme de alarma antiincendiu

Platforma betonata cu o suprafata de 3530 de mp

Depozitul cuprinde spatiu de birouri, incazit cu centrala proprie, dotat cu doua grupuri sanitare

Drum de acces separat

Depozitul este situat in Aricestii Rahtivani DN 72, Km 8, Parcul Industrial Crangul lui Bot, Ploiesti -Targoviste

Costuri:

Inchiriere depozit 2900 mp – 4.5 eur + tva

Spatiu de Birouri 100 mp – 8 eur + tva

Platforma beto 3530 mp  -1.5 eur + tva

Posibilitate de extindere depozit pana la 5000 mp

  • Hala este construita din panouri sandwich termoizolate.
  • Pardoseala este elicopterizata.
  • Hala are doua porti sectionale si una pietonala.
  • Inaltimea minima a halei este de 9,2 m.
  • Puterea electrica disponibila aprox. 100 kVA
  • Hala este prevazuta cu doua suflante de aer cald
  • in interiorul halei sunt aprox. 100 mp de birouri, vestiar si grupuri sanitare

In cost nu sunt incluse utilitatile ( energie electrica, apa, gaze ) care se achita separat

Relatii si informatii suplimentare la telefon:

0244.513.258 sau 0724623989

 

Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE