Compania Noastra

Despre noi

misiunea viziunea

Companie

 • Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii
 • Sediul social al companiei este in localitatea Aricestii Rahtivani(Prahova), avand o suprafata totala de 21.000 mp alcatuita din birouri, spatii de depozitare, platforme masini.
 • Sipex isi demonstreaza capabilitatea de a presta servicii care satisfac cerintele clientilor si reglementarile aplicabile, reusind certificarea si mentinerea Sistemului Integrat de Management Calitate – Mediu – Sănătate si Securitate Ocupationala, conform SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001, OHSAS SR EN ISO 18001 cu organismul german de certificare TÜV Thüringen e.v., din 2007.
 • Pozitionarea geografica favorabila, infrastructura de transport existenta – drumuri si parcul auto propriu fac posibila livrarea in conditii optime, pe intreg teritoriul tarii.
   • 12 centre logistice (depozite+birouri) puternice situate in: Ploiesti, Bucuresti, Pantelimon, Focsani, Suceava, Craiova, Cluj, Piatra Neamt , Timisoara, Valcea,  Iasi, Brasov
   • parc auto – 150 autovehicule din care, 80 de autoutilitare asigura transportul si livrarea in timp pentru clientii nostri
  • echipa Sipex – 187 de angajati, structurati pe diferite nivele organizationale din care, 44 de colegi formeaza “forta” de vanzari a companiei, cu director de vanzari, sefi de divizie si agenti de vanzari retail si B2B, in fiecare centru logistic.
 • Relatii de parteneriat: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.

Activitatea societatii

Impartita in mai multe departamente specializate, echipa Sipex coordoneaza proiectele de la inceput pana la finalizare, dispunand de o gama completa de resurse si pachete de produse care sa ii sustina o activitate permanenta.
 • Departamentul de vanzari format din:
   • echipa de retail traditional
   • echipa ‘’business to business’’ (clientii finali, firme de constructii) : cu reprezentanti dedicati specific, proiectelor mari si clientilor finali
   • echipa APR
  • consultanti tehnici: aceasta echipa ofera cele mai bune solutii din punct de vedere tehnic pentru fiecare proiect in parte, realizand oferte personalizate.
 • Relatii de parteneriat: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
Echipa B2B si consultantii nostri tehnici sunt pregatiti si instruiti de catre echipa tehnica a producatorilor, iar in cadrul Sipex beneficiaza de cursuri specializate in tehnici de vanzare si negociere.
Echipele de vanzari au la dispozitie sisteme automatizate de vanzare (SFA) care le permit sa fie operativi in ceea ce priveste comenzile si pregatirea acestora pentru livrare.
 • Departamentul Achizitii:
  • prin oamenii care compun departamentul de achizitii, la Sipex ne asiguram in permanenta ca avem cele mai bune produse, cele mai bune solutii, la cele mai bune preturi si ca acoperim toate nevoile clientilor. Suntem in contact permanent cu producatorii, astfel incat sa fim la curent cu ultimele noutati din domeniu in ceea ce priveste produsele si tehnologiile specifice.
 • Departamentul Logistica
   • Sipex  asigură suport logistic clienților săi prin reteaua de depozite, platforme logistice si flota de camioane si utilaje specializate in transportul si manipularea marfurilor grele, echipate cu macarale hidraulice si tractiune integrala. Un element important pentru partenerii nostri este ca putem deservi si proiecte in locatii mai greu accesibile.
  • Echipa de achizitii – logistica gaseste intodeauna cea mai rapida, ieftina si eficienta solutie de livrare a marfurilor pentru clienti sau proiecte.

Clientii nostri

Clientii nostri sunt firme care contribuie la realizarea de proiecte de constructie sau renovare, segmentati astfel:
 • Comercianti, recomercianti
  Magazine mici de bricolaj si depozite de materiale de constructii (recomercianti) care au nevoie de produse si solutii complete pentru clientii din localitatile mici din judetele in care suntem prezenti.
 • Constructori si dezvoltatori
  Constructorii care executa cladiri rezidentiale, proiecte mari rezidentiale, cladiri publice, lucrari de infrastructura etc. care au nevoie de produse si solutii complete profesionale si o logistica speciala pentru realizarea lucrarilor.
 • Constructii familiale
  Familii care isi construiesc o locuinta.
 • Mici meseriasi
  Firme mici de executanti si persoane fizice specializate pe tipuri de lucrari.
 • Intretinere cladiri
  Institutii de stat sau private (scoli, primarii, fabrici etc) care renoveaza punctele de lucru sau cumpara periodic materiale consumabile si  de intretinere care sa indeplineasca caracteristici tehnice impuse de tipul cladirilor in care isi desfasoara activitatea.

Ce oferim?

Sipex este puntea de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Sipex ofera solutii complete clientilor sai:
 • operativitate in preluare si livrare comenzi
 • diversitate de produse
 • consultanta tehnica specializata prin echipa tehnica proprie – la alegerea de catre clienti a materialelor necesare lucrarilor, din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ si asistenta tehnica la lucrarile de amenajari interioare
 • pachete si solutii tehnice personalizate pe proiecte cuprinzand o gama completa de produse
 • servicii specializate pentru firme de constructii, proiectanti, comercianti si arhitecti sau alti specialisti care contribuie la realizarea proiectelor de constructie sau renovare prin produse, expertiza, tehnici, echipamente sau forta de vazare.
 • servicii de colorare computerizata (in fiecare centru logistic) in care functioneaza masini de colorat tencuieli decorative, vopsele de dispersii si alchidice in peste 3000 de nuante.
 • cursuri de pregatire – pentru echipele firmelor de constructii, privind folosirea si punerea in opera corect, a materialelor
 • suport logistic, prin reteaua de depozite, platforme logistice și echipa de vanzari in teren. Prin flota de camioane si utilaje specializate in transportul si manipularea marfurilor grele, echipate cu macarale hidraulice si tractiune integrala, putem deservi si proiecte in locatii mai greu accesibile
 • eficienta prin utilizarea de sisteme automatizate de vanzare

Beneficiile alegerii Sipex Company

acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice din Ploiesti, Bucuresti, Focsani, Suceava, Craiova, Cluj, Piatra Neamt si Iasi (parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate)
gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi.
punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia.
calitate superioara a serviciilor conexe oferite suplimentar activitatii de distributie (informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor, laborator de colorare)
capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
.
.
.
Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE