Angajam soferi categoria B si C si E cu atestat , Motostivuitorist atestat si Manipulant – Bucuresti

Angajam soferi categoria B si C si E cu atestat , Motostivuitorist atestat si Manipulant – Bucuresti

Angajam:

  • Soferi categoria  B si C si E cu atestat.
  • Motostivuitorist cu atestat.
  • Manipulant.

Locul de desfasurare a activitatii:Bucuresti

Cerinte :
•    experienta minim 2 ani
•    seriozitate
•    spirit organizat, riguros, amabil
•    atitudine pozitiva in relatiile cu clientii
•    Cat. B, C, E,(Pentru pozitia de sofer).

Se ofera salariu motivant + bonuri de masa.

Pentru mai multe detalii si stabilirea unui interviu la nr de telefon : 0722-587-837 , Doru Craciun

Candidatii sunt rugati sa trimita CV-urile la adresa:

Angajare la Sipex

2 comentarii pentru “Angajam soferi categoria B si C si E cu atestat , Motostivuitorist atestat si Manipulant – Bucuresti

  1. dan

    Buna ziua,sunt interesat ptr postul de mostivuitorist si vreau sa-mi dati mai multe detalii pe e-mail(unde este locul de munca,orar de munca/zilele lucratoare/ore extra/prime/bonusuri/bonuri/salariul net(in mana)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuirea unor brand-uri si produse de renume
Gama diversificata de materiale ptr. finisaje in constructii si de solutii in amenajari interioare, necesare pentru finalizarea unei constructii :de la produse uzuale, pana la produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiti furnizori le pot oferi. Avem parteneriate stranse cu cei mai buni furnizori: Henkel Romania, Meffert AG, Isover Saint Gobain, Rigips Saint Gobain, Akzo Nobel, Brikston, Holcim, ACO, Romstal.
AFLA MAI MULTE
Gama larga de produse, pentru sisteme complete
Sipex Company ofera o gama variata de materiale pentru constructii. Alaturi de cei mai buni furnizori incercam sa acoperim toate gama de materile cu produse de calitate si incercam sa atingem toate exigentele fie ele venite din partea profesionistilor sau ale micilor meseriasi ori clientilor finali. Suntem mereu in cautare de noi produse si tehnologii moderne
AFLA MAI MULTE
Suport tehnic pe toata durata desfasurarii constructiei
Venim in ajutorul dumneavoastra cu specialistii nostri, ce detin o experienta bogata in domeniul materialelor de constructii, pe durata realizarii lucrarilor. Dorim sa va oferim solutii optime, la orice problema intampinata pe parcursul desfasurarii constructiei, dar si ulterior. Comunicam cu experti in domeniu: arhitecti, ingineri, furnizori si producatori, ne informam si documentam in permanenta, pentru a va ajuta in solutionarea problemelor intampinate si oferim prezenta suportului nostru tehnic in santier, pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit lucrarile dumneavoastra.
AFLA MAI MULTE
Infiintare in anul 1997
Infiintata in 1997, Sipex Company se concentreaza de la inceput, pe piata distributiei de produse pentru amenajari interioare si finisaje in constructii  avand o acoperire de piata si capacitatea de distributie mare – sustinuta de centrele logistice parc auto propriu, laboratoare de colorare, consultanta de specialitate) Creem o punte de legatura intre producatorii de materiale de constructii si firmele care pun in opera produsele si solutiile complete oferite de acestia. Oferim suplimentar activitatii de distributie informare profesionala si consultanta tehnica adresata atat specialistilor, cat si clientilor Avem capabilitatea de a reprezenta si promova produsele unui furnizor nou pe piata din Romania atat pe parte comerciala, tehnica cat si din punct de vedere logistic si distributie.
AFLA MAI MULTE